Pitch Kaffee organiseert workshops

28 februari 2023
28 februari 2023 ID283057_Wordpress

Workshop

Laat jouw workshop organiseren

Laat je creativiteit de vrije loop en verleg jouw workshop naar een nieuw netwerk met onze creatieve workshop shop! Laat jouw workshop organiseren.

Pitch Kaffee is druk in de weer met het installeren van een workshop-shop, speciaal ontworpen om <b>ondernemers en creatievelingen</b> zoals jij te helpen jouw workshop te installeren, te laten netwerken met gelijkgestemden, ideeën, ervaringen en kennis te delen. Of je nu een tekenaar bent, juwelen ontwerpster of behendig spreker, we hebben hier een plaats voor je. Sluit je vandaag nog aan bij onze workshop-shop van enthousiaste ondernemers en creatievelingen met goesting en ontdek de middelen die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Meld je nu aan en laat jouw workshop organiseren @Pitch Kaffee.

“Ben je een expert in je vakgebied en/of wil je jouw kennis delen met anderen? We nodigen je uit om jouw ‘workshop concept’ aan ons voor te leggen! We zijn altijd op zoek naar nieuwe en kwaliteitsvolle workshops die we aan ons netwerk kunnen aanbieden.

Schrijf je in op onderstaande knop

 

“to pitch or not to pitch…”

Pitch Kaffee
Dorp-Oost 118
9080 Lochristi

info@pitchkaffee.be

+32472102625