Kunstweekend 27-28-29 oktober

8 september 2023 ID283057_Wordpress

Kunstweekend

Rudy en Monique Coene

Aan alle kunstliefhebbers, kleurenfanaten, aanhangers van schoonheid en compositie, komt dat zien! Tijdens het weekend van 27, 28 en 29 oktober organiseren Rudy en Monique Coene, broer en zus, een uniek en inspirerend kunstweekend @pitchkaffee. Deze 2 lokale kunstenaars die vaders creatieve genen duidelijk gemeenschappelijk hebben, laten tijdens dit kunstweekend hun uitwerkingen en eigenzinnige kijk los op het grote publiek.

Rudy, die aan de hand van zijn meesterlijke beheersing van inkt en potlood, composities weet te creëren die de verbeelding doen spreken.

Monique, op haar beurt, betovert acrylschilderijen met levendige en natuurlijke kleurenpracht. Haar oog voor detail brengen haar onderwerpen, de weelderige fauna en flora, tot leven!

Op vrijdag 27 oktober trappen ze hun kunstweekend af met een gezellige vernissage op uitnodiging om vervolgens de deuren op zaterdag 28 en zondag 29 oktober de deuren te openen voor het grote publiek. De ideale gelegenheid om deze 2 kunstenaars te ontdekken of met ze in gesprek te gaan.

Vrijdag 27 Oktober: Vernissage 19.00u

Zaterdag 28 oktober: 10u tot 17u Open voor publiek

Zondag 29 oktober: 10u tot 17u Open voor publiek

“to pitch or not to pitch…”

Pitch Kaffee
Dorp-Oost 118
9080 Lochristi

info@pitchkaffee.be

+32472102625