Griezelacademie

20 september 2023
20 september 2023 ID283057_Wordpress

Met een team van ervaren professionals en enthousiaste begeleiders zal de Griezelacademie een onvergetelijke ervaring zijn voor kinderen die op zoek zijn naar avontuur en magie.

Een ‘griezelkamp’
van en voor
6-10 jarigen

Een griezelkamp dat op een creatieve manier kinderen de eerste stappen aanleert in de wereld van het griezelige en spannende ‘kindertheater’. Tijdens deze mysterieuze week knutselen, zingen, improviseren en dansen we erop los. Met behulp van zeer ervaren docenten in de theatermagie en griezelkunde, bouwen we een decor(wereld) en stimuleren we de kinderen om een handgemaakt personage te bedenken. Met als ’spin’ op de taart voeren we een slotshow op, met in de hoofdrol ons zelfgemaakte personage, in een volledig omgetoverde ‘lodejo’ en voor het grote publiek.

De Griezelacademie is meer dan een herfstvakantie-kamp; het betracht een creatief traject te zijn dat bijdraagt aan de ontwikkeling, welbevinden, zelfvertrouwen en zelfexpressie van jonge kinderen. Het is een academie/kamp waarin kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan.
“to pitch or not to pitch…”

Pitch Kaffee
Dorp-Oost 118
9080 Lochristi

info@pitchkaffee.be

+32472102625