Scroll Top

Pitch Kaffee markt – 16 juni 2024

Doe je mee?

Voor makers, workshop(gevers) en creatieven

16 juni – 10.00u -18.00u

Ook dit jaar organiseert Pitch Kaffee een jaarlijkse markt. In plaats van onze markt open te stellen voor reguliere en algemene inschrijvingen, introduceren we voor deze editie, inschrijven via specifieke catergoriën. 1 Makers, 2 Workshop(gevers), 3 Creatieven.

1.  Makers, voor de ambachten, stielen, getalenteerden die hun unieke creaties willen tonen en/of verkopen

2. Workshop(gevers), voor de lesgevers, inspirators die hun expertise en kundigheid willen delen met anderen en/of hun workshop in de kijker willen stellen. 

3. Creatieven, Vzw’s, (amateur)kunstenaars, studenten, kortom iedereen die zijn creatieve kant wil laten zien aan het grote publiek.

De aanvraag tot inschrijving per categorie heeft als voordeel dat we doelgericht exposure en promo kunnen aanbieden. Een ander pluspunt is dat we een interessante, bruisende, en kruis bestuivende mix kunnen aanbieden die ook dit jaar voor het grote publiek aantrekkelijk is.

Deze markt staat niet enkel in het teken van verkoop. Het is ook de ideale gelegenheid om nieuwe samenwerkingen te verkennen, gelijkgestemden te ontmoeten of een nieuw publiek aan te spreken.

Hoe dien je een aanvraag in;

Doe je aanvraag a.d.h.v. bijgaand formulier. Doe dit voor een categorie die het best bij jouw concept of onderneming ligt.

(om onderlinge concurrentie te vermijden en jouw maximale exposure te kunnen garanderen, evalueren we jouw aanvraag a.d.h.v. aanbod, originaliteit en kwaliteit)

*Deelname pas definitief na goedkeuring en betaling (Een betalingsuitnodiging volgt na goedkeuring)

    Ik doe een aanvraag voor: