| 13/5 | Basisknopen macramé

 75,00

Macramé is een van de oudste handwerktechnieken die er bestaan. Het basisprincipe is heel simpel: je knoopt 2 touwen aan elkaar tot je een bepaald patroon krijgt. Door de herhaling van het knopen kom je in een bepaalde flow en krijg je een heerlijk zen-gevoel. Maar los van het ontspannende effect van macramé, zal je ook versteld staan van wat voor moois je allemaal kan maken met enkel deze 2 knopen!

Categorie:

Beschrijving

WAT MAG JE VERWACHTEN? In deze workshop van 3 uur maak je kennis met de 2 meest gebruikte basisknopen macramé. Je oefent deze knopen door een kleurrijke* onderlegger te maken waar je instant vrolijk van wordt. (* Waarom één kleur kiezen als je ze ook allemaal kunt hebben? :)) In kleine groepjes werk je op je eigen tempo aan de onderlegger. Ben je snel? Dan begin je al aan je tweede onderlegger. Ben je wat trager? Geen probleem; je krijgt de garen voor een tweede onderlegger mee naar huis. Samen met de tutorial kan je dan thuis je tweede onderlegger maken. Heb je de smaak te pakken en wil je er thuis nog een paar extra maken? Dan kan je op het moment zelf nog garen bijkopen.

WAT HAAL JIJ ER UIT? Je leert de 2 meest gebruikte macramé-knopen in de vingers krijgen. Je hoeft niet zelf uit te zoeken hoe je mooie, gelijke knopen maakt. Je krijgt mijn persoonlijke tips & tricks tijdens de workshop. Je ontdekt hoe ontspannend macramé is. Je krijgt een tutorial waarin knoop voor knoop wordt getoond hoe je de onderleggers maakt. Je hebt de perfecte basis om op jezelf verder te experimenten en te ontdekken wat je allemaal kan doen met macramé. PRIJS 75€ (incl. btw)

WAT ZIT IN DE PRIJS INBEGREPEN? – alle garen* die je nodig hebt om 2 onderleggers te maken – mijn persoonlijke tips & tricks om je knopen nog mooier te maken – een drankje en een hapje – de link naar de tutorial om deze onderleggers te maken als herinnering voor thuis – een DIY-pakketje en de link naar een tutorial om thuis aan je volgende projectje te beginnen * Ik werk enkel met garen die gemaakt zijn uit materialen die als versleten werden beschouwd. Het gaat dan over productieafval van zowel fabrieken als consumenten. Denk bv. aan gebruikte kleding en ander kantoenen textiel.

“to pitch or not to pitch…”

Pitch Kaffee
Dorp-Oost 118
9080 Lochristi

info@pitchkaffee.be

+32472102625