workshops

Jouw workshop in ons aanbod?

Laat je creativiteit de vrije loop en verleg jouw workshop naar een nieuw netwerk met onze creatieve workshop shop! Laat jouw workshop organiseren.

Een workshop-shop, speciaal ontworpen om ondernemers en creatievelingen zoals jij te helpen jouw workshop te installeren, te laten netwerken met gelijkgestemden, ideeën, ervaringen en kennis te delen. Of je nu een tekenaar bent, juwelen ontwerpster of behendig spreker, we hebben hier een plaats voor je. Sluit je vandaag nog aan bij onze workshop-shop van enthousiaste ondernemers en creatievelingen met goesting en ontdek de middelen die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Meld je nu aan en laat jouw workshop organiseren @Pitch Kaffee. Geen gedoe met reservaties, opvolging en promo. Jij geeft jouw workshop. Wij regelen bijna alles 😉

“Ben je een expert in je vakgebied en/of wil je jouw kennis delen met anderen? We nodigen je uit om jouw ‘workshop concept’ aan ons voor te leggen! We zijn altijd op zoek naar nieuwe en kwaliteitsvolle workshops die we aan ons netwerk kunnen aanbieden.

workshops
“to pitch or not to pitch…”

Pitch Kaffee
Dorp-Oost 118
9080 Lochristi

info@pitchkaffee.be

+32472102625